LG 1

Our clients had purchased this flat to turn it into their new family home. And it came with great potential, located at the end of a Victorian terrace, its rear doors opened on a very large garden. We planned a rear extension to accommodate dining and living spaces, plus a bedroom with ensuite. We kept the kitchen in the original place at the rear of the house and opened this into a tall and bright new space for the dining table and large doors to the garden. On the largest side of the garden we planned the living area with a spacious sitting room and views over the garden. Here we exposed the ceiling structure, which holds a green roof above, and the brick wall which that has replaced the existing garden wall. On the more 'private' side we located the new bedroom with ensuite.

Client: Private

Council: Brent

Completion: 2017

LG 1 plan OK.jpg